Zin in Leven

Wat doe ik


yinyenIk geef workshops vilten voor kinderen en volwassenen, heb een passie voor papierscheppen, van klei maak ik beelden, vogels, bloemen, potten…

Ik geef  graag mijn natuurkennis door: de geheimen van helend voedsel, biologisch tuinieren, eetbare (on)kruiden, knoppentherapie, tincturen, etherische oliën, de natuurlijke huisapotheek, ik leer je bereidingen maken.

Als creatief agoog laat ik je graag proeven van schilderen, werken met klei, speksteen, poëzie schrijven, beelden maken, vilten, biologische en vegetarisch koken. Ik begeleid je graag met feedback en op hartsniveau.

Voor kinderen: creativiteit en speelsheid, theater, spel, kunst en opbouw via workshops (in scholen, in de zomervakantie: kamperen)

Je lichaam is zelfsturend en zelfregulerend. Het lichaam zit ingenieus in elkaar. Dat heb ik mogen leren als verpleegkundige, coach, moeder, natuurliefhebber, kunstenaar, gewonde ziel en ervaringsdeskundige. Je bent precies goed zoals je bent.

Samen met humor en creativiteit vervoer ik me door het leven.

Ik heb een grote liefde voor de NATUUR.

In de twaalf jaar dat ik yoga beoefen heb ik vooral leren relativeren. YOGA houdt niet alleen je lichaam maar ook je brein soepel. (Brigitta Cocquyt en Chris Bus zijn bezielde yogadocenten en voor mij een inspiratiebron.

Hier in Zeeland heb ik NIA leren kennen: dansen maakt je happy… en nog veel meer. Nia is een mix van dans, krijgskunsten, lichaamsbewustzijn en inspirerende muziek. (Docente Marjon Van Dorsselaer)

Meest recente berichten
Archief
Categorieën