Zin in Leven

Wie ben ik/Wat kan ik voor je doen

ArianeLinkedInAls verpleegkundige (bachelor, afgestudeerd in 1991) heb ik gewerkt op intensieve zorgen, op een dienst chemotherapie voor kinderen, en in een wijkgezondheidscentrum waar ik naast de technische handelingen, ook mensen bijstond met preventief adviesverlening. Ik help je graag met concrete gezondheidsvragen of verwijs je door naar gespecialiseerde hulpverleners. Ik wil graag een brug slaan tussen de klassieke geneeskunde en een goede psychosociale begeleiding met als doel het algemeen comfort te verhogen.

In 2001 – 2003: volgde ik 3 jaar een opleiding tot psychotherapeut (psychologisch consulent)

In 2009 – 2011: volgde ik een opleiding Creatief Agogisch werk en een extra jaartje creatief therapie (dans en bewegingsleer) VSPW-Balans, 9040 Gent

Sinds 1999 tot heden werk ik als trajectbegeleidster.

Ik wil je verder graag bijstaan met tips, voedingssupplementen, gemmotherapie, bachbloesems, kruiden en helend voedsel.

Als creatief agoog laat ik je graag proeven van schilderen, werken met klei, speksteen, poëzie schrijven, beelden maken, vilten, biologische en vegetarisch koken. Ik begeleid je graag met feedback en op hartsniveau.

Voor kinderen: creativiteit en speelsheid, theater, spel, kunst en opbouw via workshops (in scholen, in de zomervakantie: kamperen)

Je lichaam is zelfsturend en zelfregulerend. Het lichaam zit ingenieus in elkaar. Dat heb ik mogen leren als verpleegkundige, coach, moeder, natuurliefhebber, kunstenaar, gewonde ziel en ervaringsdeskundige. Je bent precies goed zoals je bent.

Samen met humor en creativiteit vervoer ik me door het leven.

Ik heb een grote liefde voor de NATUUR.

In de twaalf jaar dat ik yoga beoefen heb ik vooral leren relativeren. YOGA houdt niet alleen je lichaam maar ook je brein soepel. (Brigitta Cocquyt is bezield yogadocente en mijn inspiratiebron)

Meest recente berichten
Archief
Categorieën