Zin in Leven

Relaxatiedag

Dagje herbronnen met massage en creatief atelier

zondag 30 september 2018 in Koewacht

Van 14u – 17u30

Deelname: 25 euro

Inclusief biohapje/drank

We rijden vanuit Gent (Dampoort) naar Koewacht, we stellen in een klein groepje (workshop voor 4 personen) een massage-olie met biologische etherische oliën samen op van wat je persoonlijk nodig hebt. Elk krijgt een massage van 30 minuten. Intussen kan je genieten van de natuur, een wandeling, een vrije atelier. we vertrekken om 13u15 en zijn terug om 18u15

2 Responses to Relaxatiedag

 • Dag Ariane, kan je mij een mailtje sturen als je nog eens zo een relaxatie dag organiseert?
  Ik heb zelf geen rijbewijs of auto dus het lijkt me heel goed om te kunnen meerijden vanuit Gent.
  Alvast hartelijk bedankt!

 • Hoi Aisja,

  Binnenkort is er weer een relaxatiedag. Massagetechnieken en “van massage genieten”.
  Ook een workshop “vilten” in december 2018.
  Je kan met me meerijden vanuit Gent 😉
  Ik hou je op de hoogte. Ik heb je sms goed ontvangen, ik bel je deze avond.

  Lieve groet,

  Ariane

Meest recente berichten
Archief
Categorieën